středa 28. března 2018

Hra 189: Střelba (1987)


Střelba
Vývojář: ?
Vydavatel: ?
Vydáno 1987 pro Sharp MZ-800
Žánr: Sportovní
Počet hráčů: 1
Stav: Dokončeno

V této hře se zúčastníme "MS 1987 ve střelbě", které se koná v Rakovníku. Na začátku si zvolíme, na kolik střel chceme hrát. Tak jako tak nás čeká 20 kol, já si tedy nejraději volil pouze jednu střelu na kolo, tzn. celkově 20 výstřelů, aby hra nebyla příliš dlouhá. 

Poté se již tedy můžeme vrhnout do hry, kdy ve spodní části obrazovky vidíme sami sebe s pistolí, přičemž se na náhodném místě objeví křížek zaměřovače a začne se automaticky pohybovat nahoru, směrem k terči. Šipkami do stran musíme nastavit polohu a poté ještě ve správný čas zmáčknout šipku nahoru, čímž vystřelíme. 

Začátek hry
Animace střelby

Na pravé straně vidíme na detailu terče místo, kam jsme se trefili. Podle toho se nám započítá skóre, které zase můžeme vidět v jednoduchém výpise na levé straně obrazovky. Jak už jsem zmiňoval, střílí se na 20 kol a poté bohužel hra nenabídne žádné vyhodnocení celkového skóre, ani nic jiného a prostě začne od znova. A to je trochu škoda. 

Trefa do černého !
Po 20 kolech se hra prostě restartuje

Verdikt: Z tohoto konceptu se dalo vytěžit daleko více. Pro začátek by stačilo jednoduché vyhodnocení celkového skóre či možnost hry více hráčů. Bohužel nic z toho tady nenajdeme. 
Hodnocení: 2/10

Žádné komentáře:

Okomentovat