středa 24. ledna 2018

Hra 158: UFO Tron (?)


UFO Tron
Vývojář: ?
Vydavatel: ?
Vydáno ? pro Sharp MZ-800
Žánr: Arkáda
Počet hráčů: 1
Stav: Dokončeno

V další UFO hře se vracíme na pole arkád, úkol bude však stále stejný - zneškodnit co nejvíce UFOnů v co nejkratším čase. Tentokráte si můžeme představit, že sedíme v kokpitu nějaké vesmírné lodi a vidíme vše z pohledu vlastních očí - před sebou máme jen vesmír, zaměřovací kříž a vždy jednoho nepřítele.

Začátek hry a první nepřítel
Těsně vedle !
Selhal jsem a UFOni dokázali přistát

Toho musíme pomocí kláves zaměřit, ale není to nic lehkého, protože bez přestání kličkuje sem a tam. Na začátku máme vždy 1500 energie, která rychle ubývá a každá střela nás stojí dalších 150. Pokud nedokážeme UFOuna sestřelit dokud máme energii, tak si pro něj přiletí větší mateřská loď (?) a přistane s ním, přičemž nám se dobije dalších 1500 jednotek energie, které se ale tentokráte strhnou z již získaných bodů. 

Naopak pokud se nám ho sestřelit podaří, tak se zbylá energie přičte do bodů a zároveň se v horní části obrazovky objeví další panáček. Běží tu i časomíra, ale asi k ničemu neslouží - nevypadá to, že by tady byl nějaký časový či bodový limit a hra běží donekonečna. 

Ukazatel sestřelených nepřátel je na maximu, ale hra běží dál

Verdikt: Sestřelování UFOunů z pohledu vlastních očí. Je škoda, že se hratelnost nějak nevyvíjí a je to pořád dokola to stejné.
Hodnocení: 2/10

Žádné komentáře:

Okomentovat