čtvrtek 30. listopadu 2017

Hra 142: Melisa Stript (1987)


Melisa Stript
Vývojář: Daniel Thürner
Vydavatel: Manic Software
Vydáno 1987 pro Sharp MZ-800
Žánr: Hazardní
Počet hráčů: 1
Stav: Dokončeno

Melisa je jedna sličná dívka, která se rozhodla pro naše potěšení shodit svršky a oblažit nás pohledem na její krásné tělo. Tedy... za předpokladu, že jí dokážete porazit v kostkách. A že to nebude nic snadného!

/edit Jedná se o předělávku Apple II hry "Strip Poker: A Sizzling Game of Chance" (1982) (díky DJovi za info) nebo německé hry ze Spectra jménem "Strip Poker" (1984), viz screenshot níže, která použila stejný obrázek Melisy (díky Solarisovi za info).

Na začátku máme oba 1000 korun a základní sázka je 5 Kčs. Házíme dvěma kostkami, přičemž vždy vidíme, co padlo na té první. Podle toho se můžeme rozhodnout, zda "pasneme", čili nebudeme hrát dál a přijdeme o základní vklad, zůstaneme na základní sázce a hodíme druhou kostkou, nebo můžeme přihodit a zvýšit sázku až na 50 Kčs. Poté jednoduše kdo hodí vyšší součet, ten vyhrává.

Německá hra Strip Poker
Začátek hry
První svršky jsou dole



Takto to pokračuje až dokud někdo neprohraje celých 1000 Kčs. Pokud o ně obereme Melisu, tak ta shodí jednu vrstvu ze svého oblečení, ale za to dostane dalších 1000 Kčs. Takto jí musíme obrat několikrát, abychom ji svlékli až na kost. Nutno říci, že pozadí obrazovky při tom zběsile bliká všemi barvami, což je od autorů velice podlé - dost to hru stěžuje, protože pokud budete hrát příliš dlouho, tak z toho dostanete epileptický záchvat. 

Poté, co Melisa prohraje všechno své oblečení a přijde o poslední tisícovku, tak zahlásí "Jsem jen tvá" a hra skončí. Odměnou budiž nám pohled na obnažené bradavky a solidního bobra. Inu, tyhle svlékací hry nikdy za tu námahu nestojí. 

Začíná to být zajímavé
Vítězství! 

Verdikt: Jednoduchá hra s kostkami, kterou nám zpříjemňuje obnažená Melisa a naopak znepříjemňuje zběsile blikající pozadí.
Hodnocení: **/10

5 komentářů:

  1. Tak grafika je vykradená ze ZX Spectra a hry Strip Poker z roku 1984.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, autor té hry byl Andreas Niemann. Já si říkal, že je ten obrázek na amatérskou tvorbu na Sharp až moc dobrý :)

      Vymazat
  2. Tak ta verzia pre ZX Spectrum vyzera na nejaky poloamatersky port (neviem ho v slusnych databazach ani dohladat [mobygames, worldofspectrum]) povodnej hry od firmy Artworx - Strip Poker: A Sizzling Game of Chance.
    Obrazky oboch slecien (Melissa, Suzi) su vykradnute z povodnej verzie pre Apple II z roku 1982 a ako autor/ka grafiky je uvedna Joanne Adams.

    Kukni na screenshoty: http://www.oldgames.sk/game/strip-poker-a-sizzling-game-of-chance/pictures/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. World of Spectrum defaultně neukazuje výsledky z kategorie Adult, proto jsi to možná nenašel:
      http://www.worldofspectrum.org/infoseekid.cgi?id=0004410&loadpics=1

      Máš pravdu, že je to asi neoficiální předělávka, resp. vykrádačka.

      Vymazat
    2. No vida, tak je to ještě úplně jinak. Ještě, že tu máme takové odborníky na strip poker :P

      Vymazat